Bursa Romana de Marfuri (BRM) a inregistrat, in februarie, o valoare de 53,8 milioane dolari pentru 78 de tranzactii oraganizate pe piata la disponibil si pe cea a licitatiilor.

Pe piata BRM a licitatiilor s-au defasurat 59 de proceduri de achizitii si vanzari, in valoare totala de peste 38 milioane dolari. Cea mai mare valoare din ringul BRM a fost de 28 milioane dolari si a fost solicitata de Posta Romana, alte tranzactii importante de pe piata licitatiilor fiind CFR Marfa - 3,6 milioane dolari, Petrom - 2,2 milioane dolari si Nuclearelectrica - 800.000 dolari.

Birourile regionale din afara Capitalei ale BRM au consemnat, pe piata licitatiilor, un volum de tranzactionare de aproximativ 2,9 milioane dolari realizati in cadrul a 34 proceduri de achizitii si vanzari.

Celelalte 19 tranzactii de pe BRM, pe piata la disponibil, au avut o valoare de 15,3 milioane dolari si au fost pentru motorina, benzina, combustibil lichid greu, mixtura asfaltica, emulsie bituminoasa.

Pe piata la disponibil au fost prezenti CFR Calatori, MapN, Directia Regionala Drumuri si Poduri Craiova, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

In luna februarie, terminalul cu cea mai mare valoare tranzactionata a fost cel din Piatra Neamt, cu o valoare tranzactionata de un milion dolari, urmat de Iasi - peste 660.000 dolari si Giurgiu - 630.000 dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
 OMV Petrom va instala 30 de puncte de încărcare rapidă
Setari Cookie-uri