Bursa Romana de Marfuri (BRM) a inregistrat, in februarie, o valoare de 53,8 milioane dolari pentru 78 de tranzactii oraganizate pe piata la disponibil si pe cea a licitatiilor.

Pe piata BRM a licitatiilor s-au defasurat 59 de proceduri de achizitii si vanzari, in valoare totala de peste 38 milioane dolari. Cea mai mare valoare din ringul BRM a fost de 28 milioane dolari si a fost solicitata de Posta Romana, alte tranzactii importante de pe piata licitatiilor fiind CFR Marfa - 3,6 milioane dolari, Petrom - 2,2 milioane dolari si Nuclearelectrica - 800.000 dolari.

Birourile regionale din afara Capitalei ale BRM au consemnat, pe piata licitatiilor, un volum de tranzactionare de aproximativ 2,9 milioane dolari realizati in cadrul a 34 proceduri de achizitii si vanzari.

Celelalte 19 tranzactii de pe BRM, pe piata la disponibil, au avut o valoare de 15,3 milioane dolari si au fost pentru motorina, benzina, combustibil lichid greu, mixtura asfaltica, emulsie bituminoasa.

Citeste si:

Pe piata la disponibil au fost prezenti CFR Calatori, MapN, Directia Regionala Drumuri si Poduri Craiova, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

In luna februarie, terminalul cu cea mai mare valoare tranzactionata a fost cel din Piatra Neamt, cu o valoare tranzactionata de un milion dolari, urmat de Iasi - peste 660.000 dolari si Giurgiu - 630.000 dolari.