Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis BCR - Caf, langa unitatea din Calea Victoriei, unde clientii vor putea citi presa financiara, urmari stirile economice si indici bursieri si vor beneficia, pe langa tranzactiile bancare clasice, si de consultanta si servicii de specialitate.

Investitia totala in cea de-a treia cafenea bancara BCR - Caf a depasit 200.000 de euro, din care contributia Turabo Caf a fost de 150.000 - 160.000 de euro, a declarat pentru NewsIn, actionarul majoritar al operatorului, Tudor Dragomir Niculescu.

"Speram ca anul acesta vom mai deschide inca o cafenea cu BCR, probabil tot in Bucuresti", a declarat Niculescu. Grupul romanesc de cafenele Turabo Caf intentioneaza sa deschida, anul acesta, inca sapte cafenele, dintre care trei vor fi in Mamaia, Bucuresti si in Cluj Napoca. Potrivit BCR, aceasta este cea de a treia cafenea bancara deschisa de BCR impreuna cu operatorul Turabo Caf dupa cea inaugurata in Bucuresti, in Piata Romana si dupa cea de la Sibiu.

Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut, anul trecut, un profit net consolidat de 756,3 milioane lei (214,5 milioane euro), cel mai ridicat nivel din istoria grupului, cu 16,4% mai mare decat cel din anul anterior, pe fondul majorarii veniturilor din dobanzi ca urmare a cresterii creditarii, a informat joi institutia financiara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Armeanu, ASF: Pensiile private ale românilor sunt în siguranţă
Setari Cookie-uri