Banca Comerciala Romana (BCR) si Zass Proteus & CO, proprietarul lantului de magazine Zass Electrocenter, au lansat cardul de credit co-branded äBCR Mastercard ľ Zass Electrocenterö. Produsul ofera mai multe avantaje, precum limita de creditare stabilita la echivalentul in lei a 5.000 EUR, si perioada de pre-aprobare a cererii de credit foarte scurta, de maxim doua ore. Cardul este emis sub sigla MasterCard, putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, si se obtine numai prin intermediul lantului de magazine Zass Electrocenter.

äAcest nou card de credit co-branded va contribui la dezvoltarea pietei cardurilor de credit din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor asa cum sunt toate produsele financiare marca BCR. Detinatorul unui card co-branded BCR Mastercard ľ Zass Electrocenter, beneficiaza de numeroase avantaje, printre care: obligatia de a achita lunar doar o suma minima, perioada, practic nelimitata, de acordare a creditului, valoarea mare a creditului care poate fi angajat de catre o persoana cu venituri mediiö, a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Credite Retail din BCR.

Cardul de credit co-brand lansat de BCR si Zass Proteus & CO este un instrument care imbina in mod spectaculos avantajele creditului de consum (accesibilitate, limita de suma foarte mare, acordare rapida si direct in magazin) cu avantajele cardului de credit clasic (in primul rand, cuantumul de credit revolving). Perioada de acordare a liniei de credit este de 5 ani, cu prelungirea automata (daca sunt respectate clauzele contractuale) pe o noua perioada de 5 ani.

äPentru noi, lansarea acestui card impreuna cu BCR, este un moment important, care coincide cu deschiderea, in Timisoara, al celui de-al doilea magazin de peste 1.400 mpö, a declarat Gabriel Beregszaszy, general manager ZASS PROTEUS & CO.

Practic, detinatorul de card trebuie sa ramburseze lunar doar dobanda la creditul utilizat. Nivelul dobanzii este, in prezent, de numai 21%. Totodata, detinatorul de card are facilitatea de a nu plati nici macar dobanda aferenta sumelor din credit utilizate pentru cumparaturi, daca imprumutul este rambursat in totalitate pana la data de 20 a lunii urmatoare celei in care efectueaza tranzactia, scadenta mentionata in extrasul de cont pe care detinatorul il primeste lunar prin posta.

O persoana cu un venit mediu pe economie (800 RON) poate beneficia de un plafon de credit pe cardul co-brand BCR Mastercard ľ Zass Electrocenter, de pana la 13.700 RON daca nu are alte credite angajate. Cardul co-branded BCR Mastercard ľ Zass Electrocenter va putea fi utilizat pentru achizitionarea de produse din magazinele Zass Electrocenter, ca si pentru alte operatiuni generate de nevoile personale ale posesorului (plata de bunuri si servicii, retragere de numerar de la ATM-uri).
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri