BRD opreste sistemul de carduri in noptile de duminica si luni

BRD - Groupe Societe Generale va opri sistemul informatic de carduri in noaptea de duminica, 3 iunie, spre luni, 4 iunie, respectiv in noaptea de luni spre marti, 5 iunie, pentru cresterea nivelului de securitate a sistemului, se arata intr-un comunicat al bancii.

In noaptea de duminica spre luni, sistemul informatic de carduri va fi oprit intre orele 23:00 si 6:30, iar in noaptea de luni spre marti intre orele 23:00 si 5:00, se precizeaza in comunicat.

Operatiunea face parte din strategia de imbunatatire a serviciilor pentru clienti. "In urma acestei operatiuni, clientii BRD - aproape doua milioane de posesori de carduri - vor beneficia de un plus de confort in relatiile cu banca", se mai arata in comunicat.

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8,7 miliarde euro. Banca are peste 2,2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), de aproximativ 5 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri