De Black Friday, BRD lansează o ofertă prin care clienții care accesează un credit primesc vouchere cadou. Astfel, în acest week-end, de vineri, 10 noiembrie, până duminică, 12 noiembrie, banca desfășoară o campanie promoțională la creditele de nevoi personale și ipotecare verzi, precum și la creditele ipotecare Habitat standard în lei.

Astfel, clienții care contractează:

• un credit de nevoi personale Expresso Verde primesc un voucher de 500 lei
• un credit ipotecar Habitat Verde primesc un voucher de 2.000 lei
• un credit ipotecar Habitat în lei primesc un voucher de 1.000 lei

Oferta este valabilă pentru cererile finalizate și creditele acordate în condițiile campaniei. Detalii AICI.

Durata maximă a împrumutului este de 30 de ani, iar clienții pot opta pentru o structură de dobândă fixă sau variabilă pentru întreaga perioadă de creditare, sau pentru o dobândă fixă în primii 3 ani, urmată de dobândă variabilă. Valoarea dobânzii depinde de dimensiunea avansului (mai mare sau egal cu 25% sau mai mic de 25%) și de tipul dobânzii (fixă, variabilă sau fixă o perioadă și ulterior variabilă). Astfel, de exemplu, daca un client deține un avans minim de 25% și este interesat de un credit cu dobândă fixă, poate alege între oferta cu dobândă fixă 3 ani, unde dobânda este 5,79%, fixă în primii 3 ani, urmată de IRCC + 2,25% marjă fixă sau oferta cu dobândă fixă pe toată perioada de creditare, unde dobânda este de 7,65%.

Exemplu reprezentativ valabil la data 01.10.2023, calculat pentru finanțarea unei locuințe printr-un credit Habitat Verde, în valoare de 264.000 lei, acordat cu un avans de minimum 25%, pe 30 de ani și rambursat în 360 de rate lunare egale: dobândă fixă de 5,79%/an în primii 3 ani și ulterior variabilă 2,25% + IRCC*, DAE 8,26%, valoarea primei sume lunare de plata 1.634,47 lei, valoarea totală plătibilă: 708.309,56 lei (poate descrește ca urmare a rambursărilor în avans), care include comision de analiză dosar 650 lei, comision de administrare lunară cont curent asociat creditului 0 lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii), asigurare de viață obligatorie 0,033% pe lună percepută la soldul creditului (dacă clientul optează pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). Costul cu evaluarea imobilului adus în garanție este 0 lei dacă evaluatorul este desemnat de către bancă. Asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea acestuia. Creditul este garantat cu ipotecă imobiliară. În cazul în care clientul renunță la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 6 lei. Detalii privind pachetele de produse și servicii se găsesc pe https://www.brd.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/operatiuni-curente/pachete-cont-curent

*Dobânda anuală este compusă din marja + IRCC. IRCC valabil în perioada 01.10.2023 – 31.12.2023 este 5,96%.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri