OTP Bank România are în derulare o campanie prin care, dacă accesezi pachetul OTP Lejer pentru tineri poți câștiga o mașină smart EQ fortwo.

„Ai între 18 și 25 de ani? Atunci hai să începem anul smart cu soluții practice și o campanie pe măsură. Pachetul OTP Lejer susține tinerii la început de drum cu soluții practice și avantajoase, iar campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!” dă valoare oricărei tranzacții realizată cu cardul de debit, oferind șansa de a câștiga un autoturism smart EQ fortwo sau unul dintre cele 15 carduri cadou Altex în valoare de 1.000 lei.

Mașina, în valoare de 120.000 de lei, va fi câștigată prin tragere la sorți, conform regulamentului campaniei.

Campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!” dedicată clienților cu vârsta între 18 și 25 de ani, se desfășoară începând cu 15 ianuarie și va fi în vigoare până pe 14 iunie 2024. În campanie pot participa atât clienții existenți ai băncii cât și tineri care nu dețin deja un cont la OTP Bank dar pe care îl pot obține rapid prin aplicarea pentru noul Pachet OTP Lejer, 100% online sau în oricare dintre sucursalele băncii.

Începând cu 26 ianuarie 2024, pachetul OTP Lejer nou achiziționat, nu are comision lunar de administrare sau condiții suplimentare legate de sumele încasate și tranzacțiile efectuate, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 ani.

Sursa foto: Smart

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri