DBSol Consulting, firma de consultanta financiar bancara, isi va extinde activitatea de broker de credite in intreaga tara prin intermediul unei retele de franciza. Pana in momentul de fata au fost incheiate parteneriate pentru orasele Ramnicu-Valcea, Ploiesti si Piatra Neamt. Negocierile sunt avansate pentru alte cincisprezece localitati.

“Consideram ca franciza este cea mai buna modalitate de a ne dezvolta. Pe de o parte, oferim sansa persoanelor care sunt interesate sa lucreze in acest domeniu sa aiba propria afacere si sa beneficieze de expertiza si de tot sprijinul nostru. Pe de alta parte, venim in intampinarea clientului final care are nevoie, la el in oras, de un sfat competent pentru alegerea celei mai bune solutii de creditare”, a declarat Liviu Andrei, director executiv DBSol Consulting.

“In urma lansarii proiectului de dezvoltare a DBSol prin franciza am fost asaltati de cereri din toate orasele importante ale tarii. Dorim sa ne selectionam partenerii cu foarte mare atentie, astfel incat fiecare persoana care apeleaza la noi sa fie mai mult decat multumita de serviciile oferite”, a completat Andrei.

Fiecare franciza poate deservi clientii care locuiesc sau lucreaza in judetul respectiv. Pe langa asistenta si consultanta gratuita la obtinerea imprumuturilor dorite, consilierii financiari pot oferi clientilor comparatii intre ofertele bancilor partenere si ajutor in alegerea creditului potrivit.

Viitorii colaboratori DBSol Consulting isi vor desfasura activitatea pe baza contractelor deja semnate cu bancile partenere. Specialistii DBSol se vor ocupa de stabilirea contactelor cu filialele locale ale bancilor, vor asista la recrutarea personalului si vor organiza trainingurile de produs si vanzari.

Odata cu semnarea contractului, Francizatul va beneficia de asistenta specializata in relatia cu bancile partenere si clientii locali pe tot parcursul desfasurarii activitatii.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si