Bancpost lanseaza o noua campanie promotionala pentru creditele de nevoi personale cu “0%” comision. Promotia este valabila pentru creditele acordate in lei si euro pana in data de 15 decembrie 2007.

In plus, clientii beneficiaza si de 3 luni perioada de gratie, o caracteristica standard a produsului pentru toate creditele de nevoi personale acordate de Bancpost. Aceasta perioada de 3 luni ofera clientilor posibilitatea de a plati mai putin in primele luni.

“Creditul Imediat” reprezinta o sursa rapida de bani, care acorda clientilor Bancpost posibilitatea de a primi pana la 15.000 euro sau echivalentul lor in RON sau CHF, pe o durata de 10 ani, cu un minim de documente necesare.

Bancpost este membra a Eurobank EFG (EFG Eurobank Ergasias SA), o organizatie bancara internationala cu peste 21.000 de angajati care ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de 1.400 de sucursale si puncte de vanzare cat si prin canale alternative de distributie. Eurobank EFG este membra a EFG Bank European Financial Group, grup bancar cu sediul la Geneva controlat de familia Latsis.

In zona largita a Europei Centrale si de Sud-Est (Noua Europa), Grupul Eurobank EFG s-a pozitionat intre bancile de varf in toate tarile in care si-a stabilit prezenta, si anume in Grecia, Bulgaria, Romania si Serbia. Incepand din 2006, Grupul Eurobank EFG a intrat si pe pietele din Polonia, Turcia, Ucraina si Cipru.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce salarii platesc Petrom, BRD si celalalte mari companii de pe bursa