Pe 27 februarie va avea loc la World Trade Center Bucuresti cea de-a VI-a editie a forumului Tax, Law & Lobby, organizat de Business Media Group sub egida Business Review Forum.

Unul dintre evenimentele de traditie ale comunitatii de afaceri din Romania, Forumul Tax, Law & Lobby propune audientei o serie de prezentari, dezbateri si workshop-uri create pe baza celor mai recente schimbari si cerinte din domeniul fiscal, legislativ si lobby care vor afecta mediul de afaceri in 2008.

Si pentru anul 2008, provocarea cea mai mare cu care se confrunta sistemul legislativ si fiscal ramane alinierea la cerintele europene. Este Romania capabila sa faca schimbarile impuse de Uniunea Europeana? Cum afecteaza noile propuneri ale Comisiei Europene sistemul roman de impozitare? De asemenea, din 2008, legislatia creditelor de consum va facilita acordarea creditelor in cadrul Uniunii Europene. Ce cred oamenii de retail despre asta?

Acestea sunt doar cateva din temele ce vor fi abordate in prima sesiune de conferinte, fiind urmate de o a doua sesiune, dedicata schimbarilor locale ale sistemului de taxare. Cele mai importante dintre acestea sunt noua lege a TVA-ului si modificarile aduse codului fiscal si celui al muncii.

Invitati ca Mihaela Craciun – PwC, Angela Rosca - TaxHouse , Nicolae Idu – Comisia Europeana, Alexandru Rusu - bpv GRIGORESCU, Diana Coroaba –PwC, Gabriel Biris – Biris Goran, Emilia Dragu – Tax House, Adrian Luca-PwC vor prezenta cele mai bune strategii fiscale si legislative pentru dezvoltarea mediului de afaceri romanesc in contextul unei piete internationale.

Programul va fi completat de 2 workshopuri sustinute de PricewaterhouseCoopers si Tax House, care vor aborda cateva dintre cele mai actuale provocari fiscale si legislative cu care se confrunta companiile din Romania.

Peste 200 de participanti sunt asteptati pe 27 februarie la World Trade Center: investitori, directori generali, manageri, directori financiari, avocati, specialisti contabili, analisti financiari, consultanti si lobisti de la companii de top din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Câți clienți ING Bank România folosesc plățile mobile?
Setari Cookie-uri