Intesa Sanpaolo Bank a lansat un cont fara comision de retragere la bancomat

Intesa Sanpaolo Bank Romania a lansat pachetul de produse si servicii Lider, la care clientii nu platesc comision de retragere de la bancomatele din Romania, indiferent de banca, pentru sumele retrase din cont prin cardul de debit atasat.

"Pachetul Lider a fost realizat in urma unei cercetari atente si detaliate a pietei locale, pornindu-se de la asteptarile reale ale clientilor pentru acest tip de produs. Astfel a aparut comisionul zero la retrageri de numerar de la toate ATM-urile din Romania, indiferent de banca (peste 5 000 ATM-uri)", a declarat Alberto Prestopino, directorul de retail al Intesa Sanpaolo Bank.

Pachetul Lider include accesul la un cont curent in lei sau euro, servicii bancare prin internet fara comision de subscriere si administrare, carduri de debit gratuite - pentru primele doua carduri - si un comision de retragere zero de la orice bancomat din Romania, precum si de la sucursalele bancii, in limita lunara a 30.000 lei sau 8.000 euro.

Pachetul lansat de Intesa Sanpaolo Bank Romania este gratuit in prima luna, iar dupa aceea costa 8 lei sau 4 euro pe luna. Comisionul lunar se reduce cu 50% daca in luna precedenta au fost transferati in contul curent cel putin 400 lei sau 200 euro, au precizat reprezentantii bancii.

Intesa Sanpaolo Bank Romania a deschis, in prima jumatate a acestui an, 18 noi unitati, extinzandu-si astfel reteaua pana la 68 de sucursale si agentii, si vrea sa ajunga, pana la sfarsitul lui 2008, la un numar total de 90 de unitati.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo si a obtinut, in primul trimestru din 2008, un profit net de 3,3 milioane lei, in crestere cu 175% fata de perioada similara din 2007. Activele totale ale bancii au ajuns la peste 2 miliarde lei (560 milioane euro) la sfarsitul lui martie 2008, in crestere cu 90% fata de martie 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri