Bank Leumi Romania propune clientilor acestei agentii o oferta speciala, valabila pana la 24 februarie 2009.

Este vorba de comision zero pentru deschiderea unui cont curent, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, de comision zero pentru administrarea contului curent pentru primele 6 luni, comision aplicat din momentul deschiderii contului, bonus de dobanda la depozitele clasice de +0,50% la depozitele pe 6 luni si +0,25% la depozitele pe 3 luni constituite in lei, de bonus de dobanda la depozitele clasice de + 0,25% la depozitele pe 6 luni si +0,15% la depozitele pe 3 luni constituite in euro.

De asemenea, acestia vor primi o reducere de pana la 50% la comisionul de acordare pentru creditul de achizitie a unui imobil cu ipoteca, creditul de nevoi personale cu ipoteca si creditul auto, credite destinate persoanelor fizice.

Citeste si:

In plus, clientii care vor solicita un card "Marea Unire" cu overdraft vor beneficia de avantaje, precum comision zero de emitere a cardului multivaluta, comision zero la retragerile de numerar de la bancomatele (ATM-uri) Leumi, efectuate in primele 6 luni, precum si de dobanda de 18% pe an la facilitatea de overdraft, in primele 6 luni.

Agentia din Brasov este a cincea unitate deschisa de Bank Leumi in 2008. Banca a anuntat ca in perioada imediat urmatoare va deschide si o agentie la Iasi.

Bank Leumi este un grup bancar international cu o retea de peste 300 de sucursale si agentii in cele mai importante centre economico-financiare din intreaga lume.