Piraeus Bank a lansat din 16 decembrie cardul de credit Exclusive Gold, care ofera utilizatorilor sai o limita de creditare de pana la 20.000 euro echivalent in lei, a anuntat banca.

Cardul se adreseaza persoanelor fizice cu venituri peste medie si ofera o serie de beneficii precum asigurari de calatorie si medicale pe perioada deplasarilor in strainatate, pentru intarzierea zborurilor, intarzierea bagajelor, pierderea bagajelor, asigurarea cumparaturilor, cheltuieli medicale, asistenta medicala si juridica sau raspundere civila.

Cardul de credit Exclusive Gold ofera posibilitatea finantarii pe termen scurt prin retrageri lunare, de la bancomat (ATM), pana la 50% din limita de creditare stabilita.

"Minimul lunar obligatoriu de rambursare este de 3% din totalul sumei utilizate, in timp ce platile la comercianti beneficiaza de o perioada de gratie de 51 de zile calendaristice", se mai arata in comunicatul bancii.

Piraeus Bank Group prezenta in principal in Europa de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 868 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
First Bank a semnat acordul de preluare a Bank Leumi Romania