Produsul Eurocasa Completa Plus presupune o acoperire completa de riscuri, nu are prevazuta fransiza si nici limita maxima de despagubire pentru riscurile de furt, talharie si avarii ale instalatiilor de apa, cele mai frecvent inregistrate daune, se arata in comunicat.

Acest produs se adreseaza atat proprietarilor, cat si chiriasilor de apartamente, case, vile si cabinete profesionale. "In Romania, din cele peste 8 milioane de locuinte, doar 800.000 sunt asigurate", a declat directorul de asigurari generale, Generali Asigurari, Adrian Marin, care a mentionat ca Generali Asigurari doreste sa impulsioneze acest segment de asigurare.

"Pentru un apartament asigurat la o suma de 182.000 lei, un client Generali va plati 1 leu pe zi", a adaugat Marin.

El a adaugat ca, anul trecut, pe linia asigurarilor de locuinte Generali Asigurari a inregistrat una dintre cele mai mari cresteri din intreg segmentul de asigurari generale, de 28%. "Mizam pe o evolutie satisfacatoare si anul acesta", a completat Marin.

Pentru anul trecut, Generali Asigurari a raportat prime brute subscrise de 417,5 milioane lei (113,4 milioane euro), in crestere cu 9% fata de 2007.

Pe segmentul de asigurari de viata, compania a afisat afaceri de 85,4 milioane lei, cu 40% peste nivelul din 2007, in timp ce primele brute subscrise in asigurari generale au avansat cu 3%, la 332,1 milioane lei.