Banca Comerciala Romana, prima banca din sistem, a decis sa il numeasca pe Alexandru Ciobanu in fruntea diviziei BCR Banca pentru Locuinte, omul care conduce de aproape un an Raiffeisen Banca pentru Locuinte.
Reprezentantii BCR au explicat ca Alexandru Ciobanu (foto), in varsta de 40 de ani, urmeaza sa il inlocuiasca pe Petre Tulin, fostul presedinte al BCR BpL, care recent a preluat conducerea Bancii Comerciale Feroviare.

Numirea lui Alexandru Ciobanu va deveni efectiva incepand de la jumatatea lunii octombrie dupa aprobarea de catre Banca Nationala a Romaniei.

BCR Banca pentru Locuinte a incheiat peste 91.000 de contracte de economisire-creditare pentru domeniul locativ in primul an de functionare, cu o valoare contractuala de aproape 2 miliarde lei.

Cu o cota de piata de peste 80%, BCR Banca pentru Locuinte este lider de piata la contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ nou incheiate. (Citeste si Bilantul BCR BpL, in primul an de functionare: 91.000 de contracte, de 2 mld. lei)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri