Incepand din 22 decembrie 2009, compania Omniasig Vienna Insurance Group va fi din nou prezenta si va emite polite in toate statiile OMV din Romania, iar intre 22 decembrie 2009 si 21 ianuarie 2010, OMNIASIG va fi prezenta si in 49 de statii din reteaua PetromV.
Prin intermediul parteneriatului Omniasig-OMV-Westaco, toti soferii care vor alimenta in statiile OMV din tara vor putea sa incheie si o polita RCA de la Omniasig. Aceste polite vor fi emise electronic fiind disponibil dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend.

In perioada 22 decembrie 2009 – 21 ianuarie 2010, asiguratorul va fi prezent si in 49 de statii din reteaua PetromV, prin intermediul unor standuri speciale la care vor fi prezenti agenti de asigurari care vor incheia politele RCA. Aceste polite vor fi emise tot electronic, intrucat agentii vor fi dotati cu un echipament specific care include laptop, imprimanta si modem internet.

Omniasig, membra a Vienna Insurance Group, a subscris prime brute in valoare de 857,89 milioane de lei in primele noua luni ale anului 2009.

In prezent,compania ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70%, iar Vienna Insurance Group detine prima pozitie pe piata asigurarilor din aceasta tara. Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurari lideri in Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena. Pe piata din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Petrom exploateaza rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 269 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri