Omniasig, companie de asigurari generale membra a Vienna Insurance Group va asigura, in 2010, intregul parc de autobuze al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), pentru care s-a platit o prima de 1,82 milioane de lei.
Astfel, pentru anul in curs, Omniasig va asigura raspunderea civila auto obligatorie (RCA) pentru cele 1.318 autobuze ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Pentru asigurarea acestui parc auto a fost platita o prima in valoare de 1,82 milioane de lei.

Licitatia pentru acest cont a fost castigata de asigurator la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut.

„Prin castigarea acestui cont, Omniasig demonstreaza din nou ca este o companie de incredere si cu o capacitate sporita de sustinere a unei asigurari complexe pentru o institutie atat de mare si importanta cum este RATB”, se mentioneaza in comunicatul companiei.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group.

In prezent, Omniasig ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70%, iar Vienna Insurance Group detine prima pozitie pe piata asigurarilor din aceasta tara.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari in Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena. In afara pietei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activa, prin filiale si grupuri de asigurari, in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, are sucursale si in Italia si Slovenia.

Pe piata din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri