Noile casete de valori asigura tehnologie de ultima ora pentru a pastra in siguranta obiecte de valoare (bijuterii, documente, actiuni, obligatiuni etc), casetele fiind disponibile in 5 dimensiuni.

Clientii nu trebuie sa-si deschida cont la Intesa Sanpaolo Bank, ci trebuie sa completeze un contract de inchiriere si depozitare in baza unui act de identitate. Caseta de valori se poate actiona si deschide doar prin folosirea simultana a 2 chei diferite, deoarece exista incuietori si chei distincte (cheia de la caseta este incredintata clientului, iar o cheie master ramane mereu la banca), se mai arata in comunicatul citat de NewsIn.

Intesa Sanpaolo Bank nu solicita o perioada minima sau maxima pentru inchiriere si ofera titularului contractului posibilitatea de a stabili mai multe persoane imputernicite care sa poata avea acces si sa consulte lucrurile depozitate. Accesul clientului la caseta personala de valori este facilitat oricand in timpul orelor de program ale bancii.

Intesa Sanpaolo Bank, parte a grupului italian Intesa Sanpaolo, detine in Romania o retea de peste 90 unitati teritoriale si se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor si IMM-urilor.