"Asa-zisa remaniere este doar o rafuiala intre grupurile mafiote din PDL. Ca a castigat un grup sau altul, ca s-a impus gruparea Basescu-Udrea nu are nicio importanta pentru Romania. Este bine ca au plecat ministrii cei mai corupti, in special Videanu, dar si Berceanu. Este rau ca in locul lor au venit oameni pe care noi ii cunoastem ca fiind remarcati prin incompetenta", a spus Ponta.

Liderul PSD a catalogat drept "o prostie tipica pentru PDL" faptul ca ministrul Finantelor a fost remaniat cu doar o luna inainte ca Guvernul sa prezinte in Parlament proiectul de buget pe 2011.

"Este o mare prostie sa schimbi ministrul Finantelor cu o luna inainte de buget si de negocierile cu FMI, doar pe criterii politice. Nu plangem noi dupa domnul Vladescu, dar singurul lucru care i s-a reprosat in PDL a fost ca nu era membru de partid", a spus el.

Citeste si:

Presedintele PSD a mai afirmat ca remanierea Cabinetului Boc a fost "o mascarada" care nu a avut relevanta decat din perspectiva "bataliei interne" din PDL.