ING Asigurari de Viata anunta ca este prima companie de asigurari de viata din Romania care atinge volumul de 100 de milioane euro prime brute subscrise, dupa primii opt ani de prezenta pe piata romaneasca. In acelasi timp, activele aflate in administrarea companiei vor ajunge la 250 milioane euro, pana la sfarsitul anului 2005.

"Acest rezultat este intr-adevar multumitor, si de asemenea o cifra frumoasa cu care incheiem acest an. Suntem liderul pietei de asigurari de viata de sase ani incoace si suntem foarte decisi sa consolidam aceasta pozitie,” a declarat Bram Boon, Executive General Manager ING Asigurari de Viata.

Recent, rezultatele excelente ale ING au fost recunoscute de cea mai importanta revista de asigurari, Xprimm, care a acordat ING premiul pentru compania de asigurari de viata a anului 2005.

In 2006, ING Asigurari de Viata planuieste sa intre pe piata pensiilor private. “Vedem ca exista un potential foarte mare in acest sector si suntem increzatori ca pilonul al doilea de pensii private va fi, de asemenea, implementat cat de curand. Apreciem eforturile guvernului in domeniul privatizarii, in acest mod creandu-se o serie de oportunitati pentru companiile private. Acest lucru va genera o serie intreaga de efecte pozitive, atat din punct de vedere economic cat si social”, a mai spus Bram Boon.

ING Asigurari de Viata este liderul pietei asigurarilor de viata din Romania, cu o cota de piata confirmata de 36,8% dupa primele noua luni ale acestui an. Compania a fost infiintata in 1997 si si-a dezvoltat continuu reteaua, acum aceasta cuprinzand 67 de agentii in 62 de orase, si o forta de vanzari de peste 2000 de consultanti de asigurari de viata. Capitalul social al companiei este de 45.042.794 RON.

Compania a incheiat anul trecut cu un profit net de peste 3,86 de milioane de euro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Seful Safety: Romanii nu isi permit alte asigurari in afara de RCA