Clientii nemultumiti ai BCR care au decis sa dea banca in judecata in cadrul primului proces colectiv intentat unei banci din Romania au pierdut sansa de a nu isi achita ratele pana la judecarea procesului de fond.

Tribunalul a respins cererea clientilor BCR de suspendare a platii ratelor pana la judecarea procesului de fond intentat impotriva celei mai mari banci din Romania.

Clientii sustin, insa, ca vor face recus la Curtea de Apel impotriva acestei decizii.

Solicitarea clientilor pentru suspendarea rambursarilor lunare conform acordului de imprumut, pana la pronuntarea sentintei in cauza principala, a fost respinsa de catre prima instanta.

Tribunalul Bucuresti a dispus dupa cum urmeaza: "In baza art. 47 C. Pr. Civila constata existenta litisconsortiului procesului civil. Respinge execeptia necomepetentiei materiale a acestei instante ca neintemeiata, respinge cererea de ordonanta presedintiala astfel cum a fost precizata ca neintemeiata. Respinge cererea reclamantei privind cheltuielile de judecata ca neintemeiata."

Primul termen de judecata in cazul procesului colectiv impotriva celei mai mari banci de pe piata locala a fost fixat pe data de 24 octombrie 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Medicul Gheorghe Burnei a fost acuzat de 17 fapte de coruptie