Magazinul online de cadouri FunGift.ro, cu afaceri de circa 150.000 euro in 2010, detinut de antreprenorul Marius Ciocan, ar putea fi vandut in perioada urmatoare, managerul fiind in discutie cu trei parti.
FunGift.ro este unul dintre cele mai vechi magazine online din Romania, infiintat in 2005. “Daca suma pe care urmeaza sa o primesc nu o sa se ridice la asteptarile mele, o sa renunt la a vinde”, spune, pentru wall-street.ro, Marius Ciocan.

Managerul site-ului nu a dorit sa detalieze motivele pentru care vinde si nici cu ce parti negociaza sau la ce suma ar vinde.

In 2010 FunGift.ro a generat venituri de circa 150.000 euro, similar cu afacerile din 2009. "Pentru 2011 este greu sa fac o estimare, suntem legati de mersul general al economiei. Oricum, eu sper ca afacerile se vor situa la cel putin acelasi nivel".

Pe langa FunGift.ro, Ciocan mai opereaza si o firma de eCommerce design precum si FloriInRo, care detine FloriInConstanta.ro.

Pe acest subiect a scris si Vali Petcu, pe blogul personal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri