Operatorul telecom Vodafone Romania a lansat miercuri un smartphone sub brand propriu, Vodafone Smart, care ruleaza pe sistemul de operare Android 2.2. Preturile pornesc de la 0 euro, in functie de tipul de contract.

„De astazi, oferim utilizatorilor nostri un smartphone Android sub brandul Vodafone care aduce unul dintre cele mai bune raporturi pret-calitate de pe piata romaneasca. Noul Vodafone Smart a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru a oferi acces facil la Internetul pe mobil, atat pentru abonatii cat si pentru utilizatorii serviciilor prepaid ce patrund acum in lumea smartphone-urilor. Telefonul ofera utilizatorilor conectivitate HSDPA, Bluetooth, WiFi si un modul GPS. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul smartphone din toata reteaua Vodafone si magazinele partenerilor nostri, precum si online”, a declarat Iuliana Rebegea, associate director, terminals, Vodafone Romania.

Terminalul are o camera foto de 2 MP, ecran touchscreen capacitiv de 2,8 inci si poate stoca imaginile si clipurile pe cardul de memorie inclus, de 2GB.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Atat noii utilizatori Vodafone, cat si clientii existenti pot achizitiona noul Vodafone Smart la preturi pornind de la 0 Euro, in functie de tipul de contract, incheiat pe o perioada de doi ani. De asemenea, smartphone-ul este disponibil la un pret de 9 Euro (TVA inclus) impreuna cu pachetul Vodafone Complet 500 si Internet pe mobil 500 MB, pentru 14,56 Euro / luna.

De asemenea, utilizatorii serviciilor prepaid pot achizitiona un pachet special, ce include telefonul Vodafone Smart, un SIM Cartela Vodafone si o cartela de reincarcare cu 10 Euro credit, pentru 99 Euro (TVA inclus). Cu acest credit, utilizatorii vor beneficia de extraoptiunea Smartphone, creata special pentru terminalul Vodafone Smart, ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 minute, SMS-uri nationale si apeluri internationale si 250MB trafic de date, pentru 7 Euro credit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri