Monitorizarea prin GPS este o solutie completa pentru urmarirea flotelor de masini ale clientilor companii, care include un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date si o aplicatie web. Conexiunea de date este furnizata de Cosmote Romania.

“Aceasta noua solutie Romtelecom, care se adreseaza in principal companiilor de transport sau celor care detin o flota de masini, va aduce acestora beneficii imediate si relevante pentru o mai buna gestionare a cheltuielilor. Mai precis, aceasta solutie va creste productivitatea afacerilor clientilor, va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, in timp ce, conform estimarilor noastre, costurile cu orele suplimentare vor fi mai mici si, de asemenea, va fi asigurata o administrare mai eficienta a flotei de masini.

Beneficiile au fost deja testate de Romtelecom care se afla in plin proces de implementare a acestei solutii in cadrul propriei flote de masini, a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Citeste si:

Printre optiunile oferite prin intermediul acestei solutii se numara urmarire in timp real pe harta, harti detaliate, stocare nelimitata a datelor pentru cel putin 24 luni, urmarirea unei singure masini sau a unui grup de autovehicule, istoricul calatoriei, rapoarte si alerte.

Instalarea unui modul GPS costa 10 Euro (fara TVA), iar abonamentul pentru solutia de urmarire este 9 Euro/luna, fara TVA, pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentru contractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 Euro/luna, fara TVA. Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel national este de aproximativ 1,5 Euro, fara TVA, in functie de volumul de trafic, aceasta fiind tarifata de Cosmote Romania.