Operatorul Romtelecom va lansa la 1 iulie un serviciu de monitorizare prin GPS a flotelor de masini ale companiilor, acestea reducandu-si astfel costurile si crescandu-si nivelul de productivitate, conform Romtelecom.
Monitorizarea prin GPS este o solutie completa pentru urmarirea flotelor de masini ale clientilor companii, care include un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date si o aplicatie web. Conexiunea de date este furnizata de Cosmote Romania.

“Aceasta noua solutie Romtelecom, care se adreseaza in principal companiilor de transport sau celor care detin o flota de masini, va aduce acestora beneficii imediate si relevante pentru o mai buna gestionare a cheltuielilor. Mai precis, aceasta solutie va creste productivitatea afacerilor clientilor, va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, in timp ce, conform estimarilor noastre, costurile cu orele suplimentare vor fi mai mici si, de asemenea, va fi asigurata o administrare mai eficienta a flotei de masini.

Beneficiile au fost deja testate de Romtelecom care se afla in plin proces de implementare a acestei solutii in cadrul propriei flote de masini, a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Printre optiunile oferite prin intermediul acestei solutii se numara urmarire in timp real pe harta, harti detaliate, stocare nelimitata a datelor pentru cel putin 24 luni, urmarirea unei singure masini sau a unui grup de autovehicule, istoricul calatoriei, rapoarte si alerte.

Instalarea unui modul GPS costa 10 Euro (fara TVA), iar abonamentul pentru solutia de urmarire este 9 Euro/luna, fara TVA, pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentru contractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 Euro/luna, fara TVA. Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel national este de aproximativ 1,5 Euro, fara TVA, in functie de volumul de trafic, aceasta fiind tarifata de Cosmote Romania.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri