Grupul K Tech – Ultra PRO, care desfasoara atat activitati de retail, cat si de distributie de computere si alte echipamente electronice a primit premii pentru cele mai bune produse IT ale anului 2005 la gala organizata de revista CHIP.

in urma voturilor cititorilor revistei CHIP, K Tech – Ultra PRO a primit trei premii: produsele anului 2005 la categoria notebook-uri – Acer Ferrari 4005 WLMi; la categoria placi de baza – ASUS A8N-SLI Premium si la categoria memorii DDR 1 si 2 – Corsair Twin2x1024-8000 UL.

Criteriile ce au motivat voturile cititorilor au fost foarte clar definite: producator/brand cunoscut; raport bun pret/performanta; service de calitate; usurinta in utilizare; tehnologie de varf; calitate foarte buna; imagine buna despre producator/brand si rezultate bune la teste.

Cele trei premii primite la gala “CHIP – Produsul Anului 2005” reflecta imaginea puternica a grupului K Tech – Ultra PRO pe piata IT&C din Romania si angajamentele sale in a oferi clientilor sai cele mai bune produse atat din punctul de vedere al performantei cat si al pretului.


K Tech – Ultra PRO este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Romania, oferind clientilor sai accesul la produse si servicii de inalta calitate, la brand-uri internationale recunoscute si apreciate.