Noii angajati vor lucra pentru proiectele desfasurate la Bruxelles pentru Comisia Europeana.

In acest an, compania si-a majorat numarul de salariati cu 380 de persoane, in prezent pentru producatorul de software lucrand circa 1.050 de oameni. Cele mai multe angajari s-au facut pentru specialisti in domeniile eLearning, eAgriculture si dezvoltarea de aplicatii la cerere.

Aceasta crestere a fost determinata de castigarea de proiecte interne si internationale, in tari precum cele din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Citeste si:

Siveco Romania a fost infiintata in anul 1992 si se numara printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata locala.

In 2010, compania a avut o cifra de afaceri de 54,8 milioane de euro si un profit net de 2,5 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Actionarii Siveco Romania sunt compania Siveco Netherlands, cu 42,2% din actiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Mihail Radasanu - 7,62%, Siveco Romania - 3,75%, Gabriel Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% si Ecaterina Crusti - 0,14%.