Compania nu a oferit inca date exacte despre momentul in care va pune in vanzare telefoanele, dar acestea vor fi disponibile pe piata pana la finalul anului.

Cele patru telefoane se numesc Galaxy M Pro, Galaxy W, Galaxy Y si GalaxyY Pro.

Samsung Galaxy W se adreseaza celor care isi doresc dispozitive rapide, acesta avand un procesor de 1.4 GHz, conectivitate HSDPA 14.4 Mbps. Telefonul are un ecran tactil de 9,4 centimetri.

Galaxy M Pro se adreseaza mai ales celor care isi doresc sa socializeze datorita tastaturii Qwerty care permite accesul la contacte si redactarea rapida a documentelor si mesajelor.

Citeste si:

Galaxy Y este un dispozitiv care se adreseaza consumatorilor tineri. Acesta include Samsung Social Hub, care le permite utilizatorilor sa ramana conectati in cercurile lor sociale online.

Galaxy Y Pro este echipat cu o tastatura Qwerty, smartphone-ul se adreseaza pentru profesionistilor tineri care incearca sa-si administreze viata profesionala, cat si pe cea personala cu usurinta. Utilizatorii pot sta conectati cu Social Hub Premium care permite email-uri, integrarea retelelor sociale si mesagerie instantanee.

Pe de alta parte, compania a schimbat metoda de denumire smartphone-urilor, noua structura grupand toate dispozitivele in cinci clase identificabile printr-o litera din alfabet. Dispozitivele vor fi apoi desemnate in functie de un indicator aditional care va defini o functionalitate specifica.

Noile denumiri sunt : S (super smart), R (royal / refined), W (wonder), M (magical) si Y” (Young). Totodata, indicatorii aditionali sunt:
Pro (cand dispozitivul include tastatura Qwerty), Plus (telefonul este varianta imbunatatita a unui model preexistent) si LTE (telefonul este poate utiliza conectivitatea LTE (Long-Term Evolution), un standard 4G prin care viteza la internet mobil poate ajunge la aproximativ 100 de Mbps, de cinci ori mai mult decat in prezent).