Corel anunta ca suita sa Small Business Center va fi inclusa in notebook-urile si dektop-urile Lenovo, ceea ce inseamna ca un alt producator mare de PC-uri pre-incarca software Corel pe produsele sale.

Corel, care s-a confruntat in ultimii ani cu o situatie financiara tulbure din cauza competitie crescande din partea Microsoft si Adobe Systems, va adauga Lenovo pe lista partenerilor sai producatori de PC-uri, care mai include Dell si Hewlett-Packard.

Insa intelegerea nu este exclusiva. La fel ca si in cazul parteneriatelor cu Dell si HP, ar putea fi distribuite pe aceleasi PC-uri si produsele concurente Office ale Microsoft.

Analistii considera ca noul parteneriat va creste prezenta internationala a Corel.

Corel Small Business Center va fi incarcat pe desktop-urile si notebook-urile Lenovo 3000. Aceasta suita include WordPerfect Office, CorelDraw, Corel Paint Shop Pro X si Corel Photo Album 6 Starter Edition.

Corel tinteste piata small-business, ceea ce inseamna firme cu maximum 20 angajati. Aceasta este o piata cu care Microsoft a avut probleme in a o aborda deoarece este fragmentata si are nevoi diferite. Loialitate fata de produs nu este asa de mare, ci costul determina luarea deciziilor de achizitie, sunt de parere analistii.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
(P) Flanco anunta reducerile din weekendul de varf de Black Friday