Corel anunta ca suita sa Small Business Center va fi inclusa in notebook-urile si dektop-urile Lenovo, ceea ce inseamna ca un alt producator mare de PC-uri pre-incarca software Corel pe produsele sale.

Corel, care s-a confruntat in ultimii ani cu o situatie financiara tulbure din cauza competitie crescande din partea Microsoft si Adobe Systems, va adauga Lenovo pe lista partenerilor sai producatori de PC-uri, care mai include Dell si Hewlett-Packard.

Insa intelegerea nu este exclusiva. La fel ca si in cazul parteneriatelor cu Dell si HP, ar putea fi distribuite pe aceleasi PC-uri si produsele concurente Office ale Microsoft.

Analistii considera ca noul parteneriat va creste prezenta internationala a Corel.

Corel Small Business Center va fi incarcat pe desktop-urile si notebook-urile Lenovo 3000. Aceasta suita include WordPerfect Office, CorelDraw, Corel Paint Shop Pro X si Corel Photo Album 6 Starter Edition.

Corel tinteste piata small-business, ceea ce inseamna firme cu maximum 20 angajati. Aceasta este o piata cu care Microsoft a avut probleme in a o aborda deoarece este fragmentata si are nevoi diferite. Loialitate fata de produs nu este asa de mare, ci costul determina luarea deciziilor de achizitie, sunt de parere analistii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Black Friday 2019 la PC Garage: reduceri la produse de gaming
Setari Cookie-uri