Nokia intentioneaza sa lanzeze smartphone-ul Lumia 920, dotat cu sistemul de operare Windows Phone 8, pe 2 noiembrie, au declarat mai multe surse apropiate situatiei, citate de portalul The Verge.

Sursele au aratat ca Nokia colaboreaza cu Microsoft si AT&T pentru finalizarea mai multor teste necesare inaintea lansarii, potrivit Mediafax.

Microsoft este aproape de finalizarea softului Windows Phone 8, a carui productie este programata sa inceapa saptamana viitoare.

AT&T testeaza in prezent Lumia in laboratoarele proprii, cu obiectivul ca lansarea sa aiba loc pe 2 noiembrie, in timp ce Mocrosoft pregateste lansarea Windows Phone 8 pentru 29 octombrie, au aratat sursele.

Data de 2 noiembrie pentru Lumia 920 nu este ferm stabilita, fiind posibil sa fie amanata daca apar probleme in timpul testelor.

Nokia a prezentat miercuri la New York doua smartphone-uri Lumia cu sistem de operare Windows Phone 8, cu care vrea sa recastige din vanzarile pierdute in favoarea iPhone si a telefoanelor cu sistemul Android.

Investitorii nu au fost convinsi de atractivitatea celor doua modele, iar actiunile Nokia au scazut in ziua respectiva cu 13%, la 2 euro pe unitate, pe piata europeana.

Telefonul Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci (11 cm) si o camera foto de 8,7 megapixeli cu lentile mobile care folosesc soft de stabilizare a imaginii.

Celalalt model, Lumia 820, are un ecran de 4,3 inci si o camera foto de 8 megapixeli, fara soft optic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Dacia electrica a fost confirmata oficial
Setari Cookie-uri