Incepand din aceasta saptamana, clientii existenti de voce ai Romtelecom care detin abonamente cu minute incluse pot comunica nelimitat, atat la nivel national, cat si international, fara costuri suplimentare, conform oficialilor Romtelecom.

“Am extins aria si intervalele de comunicare nelimitata, fara ca abonatii companiei sa fie nevoiti sa semneze hartii in plus sau sa plateasca ceva suplimentar”,a spus Ovidiu Ghiman, director executiv strategie si comercial rezidential, Romtelecom

Toti clientii de voce care detin abonamente cu minute incluse vor beneficia automat de convorbiri nelimitate in reteaua Romtelecom si Cosmote, in toate retelele fixe, la nivel national, dar si la nivel international, in functie de tipul de abonament. Aceasta initiativa nu implicaniciun cost suplimentar din partea clientilor si nicio obligatie contractuala fata de companie.

De minute nelimitate beneficiazasi clientii care detin abonamente cu minute incluse din vechiul portofoliu, fara niciun cost suplimentar si fara nicio obligatie contractuala.

Clientii noi vor putea opta pentru unul dintre aceste 3 abonamente cuminute incluse, disponibile, fie in pachete personalizabile care includ servicii de televiziune si internet, fie individual.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romania, cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One