Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata, lanseaza noi optiuni pentru No Limit, un abonament care pentru 31 de euro (TVA inclus) include minute nationale/internationale nelimitate in anumite tari europene, minute, mesaje scrise, MMS-uri si apeluri video nelimitate in retea, minute nelimitate in reteaua Romtelecom si 500 MB.
Tarile pentru care Cosmote ofera minute nationale si internationale nelimitate sunt Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru si Fosta RepublicŃ IugoslavŃ a Macedoniei

De asemenea, clientii care doresc sa achizitioneze sau sa isi reinnoiasca abonamentul No Limit pot alege si un contract pe doi ani.

Astfel, utilizatorii care isi aleg un abonament pe doi ani pot cumpara cu un lei (TVA inclus) telefoanele Huawei U8850 Vision, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy S Duos si ZTE Grand X In.

Cosmote Romania este al treilea jucator de telefonie mobila de pe piata locaala cu aproximativ 6,3 milioane de clienti la finalul anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum poti renunta la contractul de Internet? Drepturile tale