Dell a lansat astazi sistemul Latitude D420, un computer ultra-portabil care cantareste 1,36 kg si care poate oferi o autonomie de peste sapte ore. Prin lansarea acestui model, Dell finalizeaza actualizarea portofoliului sau de notebook-uri Latitude, care ofera acum securitate, conectivitate si durabilitate superioare.

Modelul Latitude D420 reprezinta o realizare importanta pentru Dell, fiind conceput pe baza unui volum important de date privind cerintele utilizatorilor, conform declaratiilor lui Eric Greffier, Director Corporate Client Products, Dell EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). in concordanta cu aceste cerinte, noul notebook ofera o greutate redusa si functii superioare, printre care conectivitate in banda larga si securitate biometrica - incorporate pe dispozitiv.

Latitude D420 imbina design-ul compact adaptat pentru mobilitate - al notebook-ului Latitude X1 cu durabilitatea si aria larga de compatibilitate a modelului D410; iar pana acum, reactia utilizatorilor la acest nou produs a fost extrem de favorabila, a adaugat Greffier.

Configuratia standard a sistemului include cititor de carduri inteligente, precum si tehnologia de securitate Trusted Platform Module (TPM). in plus, la achizitionare, utilizatorii pot opta pentru cititoare biometrice de amprente. Utilizatorii care se deplaseaza frecvent vor aprecia cu siguranta autonomia de peste sapte ore (demonstrata in masuratorile preliminare), asigurata de acumulatorul cu noua celule.

Sistemul Latitude D420 are un pret de pornire de 739 lire sterline / 1.115 Euro, pret care nu include TVA si taxele de livrare. Sistemul incoporeaza procesoare Intel Core Solo Ultra Low Voltage. Configuratiile single-core sunt disponibile incepand de astazi. Configuratiile dual-core vor deveni disponibile in cursul acestei veri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri