Samsung Electronics Romania l-a numit pe Victor Armaselu in functia de director al diviziei Consumer Electronics din cadrul companiei.

Pana in prezent, Victor Armaselu (43 de ani) a coordonat Departamentul de produse Audio-Video al Samsung Electronics Romania. In luna februarie, acesta a acceptat provocarea de a se ocupa de dezvoltarea departamentului Consumer Electronics, conducand acum activitatea Departamentelor Audio-Video, Aparatura Electrocasnica si IT.

Inainte de a se alatura echipei Samsung Electronics Romania, Victor Armaselu si-a dezvoltat expertiza in domeniile: vanzari si distributie, key accounts management, trade marketing si managementul relatiilor cu clientii, ocupand cu succes functii comerciale de top management si antreprenoriat in diferite industrii, printre care Chemicals B2B – manager regional Loctite in cadrul Henkel Romania, Automotive – director corporate sales la Importatorul Volvo Cars, FMGC – director vanzari, director trade marketing, vicepresedinte vanzari, distributie si trade marketing in cadrul SABMiller (Ursus Breweries), dar si un parcurs antreprenorial pentru o companie de consultanta manageriala.

Victor Armaselu este absolvent al Universitatii Maritime Constanta (inginerie electro-mecanica), detinator al unui E-MBA al Universitatii Kennesaw (Atlanta, SUA), certificat PMP de catre Project Management Institute (Philadelphia, USA) si Lean Six Sigma de catre IASSC (Phoenix, USA).

Martin Schulz, numit CEO al...
Citeste si: Martin Schulz va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Tiriac Auto are un nou CEO