Sony, unul dintre cei mai importanti producatori de electronice din luime, si-a indemnat posesorii de laptopuri din seria VAIO Fit 11A sa “inceteze imediat” sa le utilizeze, din cauza unei probleme la baterie, relateaza Mediafax, care citeaza AFP.

UPDATE: Declaratii oficiale Sony Romania

"Acest model nu a fost si nu va fi comercializat in Romania. Clientii Sony care au achizitionat acest model din strainatate, au la dispozitie mai multe informatii la numarul de telefon: 021/313.88.72;

Pentru a afla daca modelul se afla sub incidenta problemei semnalate de Sony, utilizatorii au la dispozitie site-ul de mai jos:

http://www.sony.ro/support/ro/vaio-fit-battery"

Dupa Black Friday, cu seful...
Citeste si: Seful Sony Romania: Consultanta la raft, mai slaba decat in trecut

______________________________________________________________________________________

"Exista un risc de supraincalzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului", a anuntat grupul intr-un comunicat.

Aproximativ 25.905 de unitati au fost livrate, pana in prezent, la nivel mondial, a precizat un purtator de cuvant.
"Cerem clientilor sa-si opreasca imediat laptopul, sa scoata cablul din priza si din computer si sa inceteze sa-l foloseasca", a scris Sony in comunicat.

"Tocmai studiem controlarea si repararea gratuita a produselor afectate", a adaugat grupul, care este pe cale sa inregistreze numerele de serie potential vizate.

Cazinoul abandonat din...
Citeste si: Sony a filmat la cazinoul din Constanta noua reclama pentru Bravia

"Informatii noi, detaliate, vor fi furnizate in saptamanile urmatoare", a precizat grupul.

Potrivit unui purtator de cuvant, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producatori de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.

Vaio Fit 11A este un nou model de laptop "multi-flip", a carui particularitate consta in faptul poate fi transformat in tableta, ercanul putand sa fie suprapus peste tastatura.

Top zece branduri preferate...
Citeste si: Top zece branduri preferate de generatia Millennials


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Sony, LG si Samsung isi lanseaza cele mai performante televizoare