Orange anunta lansarea serviciului SIM Wallet, care permite clientilor salvarea datelor confidentiale din telefonul mobil pe serverul Orange.

Cu SIM Wallet, datele cardului, parolele, notitele personale, contactele si mesajele, toate vor fi stocate in maxima siguranta, avand in vedere ca accesul se poate face numai pe baza unei parole alese de client.

Datele se pot actualiza direct sau automat si pot fi trismise de catre clienti catre alte numere, Orange sau din alte retele. In plus, clientul poate alege sa transmita informatiile catre orice numar de telefon mobil sau doar catre contactele care au serviciul SIM Wallet asigurand astfel un plus de securitate. Informatia este protejata de un PIN, altul decat cel al cartelei SIM, astfel incat nici o persoana neautorizata nu poate accesa datele confidentiale.

In momentul de fata, serviciul SIM Wallet este valabil doar pentru abonamente si costa 0,5 USD pe luna. Transmiterea informatiei confidentiale prin SMS este taxata la tariful standard al unui mesaj scris.

Indiferent ca vorbim despre oameni de afaceri sau persoane fizice, toata lumea este sensibila la confidentialitatea datelor si la stocarea lor in conditii de maxima siguranta fie ca este vorba despre cele de pe calculatorul personal, laptop sau telefonul mobil. SIM Wallet ca si SIM Agenda Backup, lansat de Orange la inceputul acestui an, sunt doua servicii ce vin in intimpinarea nevoilor clientilor nostri, ajutandu-i sa gaseasca informatiile stocate in orice moment, rapid si fara riscul ca aceasta sa se piarda, declara Bogdan Ciubotaru Senior Product Manager, Orange Romania.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Setari Cookie-uri