joyn, dezvoltata de compania de comunicatii cloud Jibe Mobile, este disponibila pentru toti clientii operatorului telecom, abonati sau utilizatori de cartela preplatita, si, promotional, acestia beneficiaza de trafic de date netarifat in aplicatie. Aplicatia este similara cu Whats App.

„Traim in epoca in care transmiterea mesajelor instant este o nevoie foarte importanta. Noutatile sunt impartasite imediat, oamenii arata prietenilor si familiei, in timp real, locurile speciale vizitate in timpul unei calatorii, surprind cele mai importante evenimente prin poze, filmari sau apeluri video”, a declarat Mathias Hanel, director executiv comercial - segmentul rezidential, Romtelecom si Cosmote.

In perioada promotionala, valabila intre 30 iunie si 15 iulie 2014, toti clientii Cosmote, noi si existenti, abonati sau utilizatori prepaid, ce utilizeaza un smartphone cu sistem de operare Android 2.3+ sau iOS 7.0+, au posibilitatea de a utiliza gratuit joyn. Traficul generat de aplicatie nu va consuma din cel inclus in planul tarifar sau extraoptiunea clientului si nici nu va genera costuri aditionale.

Principalii concurenti ai Cosmote sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC.