Toti cei care isi activeaza cartela Cosmote in perioada promotiei beneficiaza de 20 de minute gratuite in retea la activare si la fiecare reincarcare, timp de un an. in plus, pe langa avantajele standard ale cartelei Cosmote precum 20% bonus de incarcare si minute nationale la cel mai mic tarif unic de 0,16 euro in orice retea, toti utilizatorii cartelei primesc minute gratuite in retea la fiecare reincarcare in perioada promotiei.

Vor primi cate 20 de minute gratuite cei care vor avea creditul de cinci euro, 40 de minute gratuite pentru cei cu la creditul de 10 euro, 80 de minute gratuite la creditul de 20 euro si 120 de minute gratuite la creditul de 30 euro.

Tariful convorbirilor este de 0,10 euro pe minut catre un numar favorit in orice retea, cartela avand cea mai lunga valabilitate de pe piata, de 12 luni, serviciul de notificare prezenta gratuit si cel mai mic tarif unic de roaming de 0,65 euro in tarile in care Cosmote este prezent.

Cosmote Romania este membra a grupului elen cu acelasi nume si s-a lansat in Romania in decembrie 2005. Produsele si serviciile companiei sunt distribuite prin cele 500 magazine si cele peste 9.000 de puncte de vanzare independente.

Grupul Cosmote are mai mult de 8,8 milioane de clienti in regiunea Europei de Sud-Est, fiind operatorul cu cea mai dezvoltata prezenta in regiune in tarile in care ofera servicii (Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia).