Genesys Distributie Ro si Liscon GmbH Austria au semnat un acord de parteneriat care confera dreptul de promovare a solutiilor hardware si software de la Liscon pe piata romana si pe cea bulgara.

"Consecventi strategiei de intensificare a prezentei noastre pe piata Europei de Est, am desemnat compania Genesys Distributie ca partener principal pentru Romania si Bulgaria. Genesys Distributie dispune de peste 10 ani de experienta in industria IT si poate sustine produsele noastre la un nivel foarte ridicat", a declarat Emanuel Pirker, managing director Liscon GmbH.

Potrivit afirmatiilor lui Dieter Pfeifer, director de vanzari in zona EMEA, Romania este o tara cheie in cadrul strategiei Liscon pentru Europa de Est, iar Genesys Distributie detine un portofoliu de produse ce raspunde complet cerintelor clientilor in ceea ce priveste solutiile server based computing (terminale thin-client, solutii software client-server pentru platforma Linux si Windows CE si XPE, solutii software de management, etc).

Pentru Genesys Distributie parteneriatul cu Liscon reprezinta o oportunitate de a dezvolta portofoliul cu o gama de produse hardware si software de ultima generatie si de a-si consolida pozitia de top pe segmentul mediilor de tip server based computing, a subliniat Sorin Baltag, director general, Genesys Distributie.

Liscon GmbH este o companie austriaca cu sediul in Villach, Carynthia, avand clienti in intreaga lume. Liscon produce terminale thin client de diferite tipuri, software de management, precum si o solutie software ce permite transformarea vechilor PC-uri in terminale, fara nici o schimbare la nivel hardware. Liscon poate unifica mediile thin client mixte existente cu o solutie software pentru valorificarea capacitatilor de management centralizat, securizarea si utillizarea facila a mediilor de tip server based computing.

Genesys Distributie este o companie privata, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. Compania ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, cum ar fi Dell, Citrix, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri