Producatorul suedez de echipamente si tehnologii de comunicatii Ericsson si-a fixat ca obiectiv implicarea companiei in dezvoltarea pietei de telecomunicatii din Romania si, odata cu solutiile de ultima generatie pe care le promovam si implementam local, sa promovam lumea communicatiilor pentru toti, sustin pentru Wall-Street oficilalii companiei.

"De la an la an ponderea in vanzari se schimba in functie de cerintele fiecarui client in parte. Cum , la fel , exista clienti cu care colaboram inca de la inceputurile existentei companiei noastre pe piata romaneasca si care au avut o pondere mare in vanzarile Ericsson de-a lungul perioadei lungi de colaborare.," anunta reprezentantii Ericsson in tara noastra.

In 1994 compania a inceput colaborarea cu Telefonica Romania si Romtelecom, am continuat cu Mobifon ( actualmente Vodafone), Comorom ( actualmente Cosmote Romania), Mobilrom ( in prezent Orange Romania) si nu in ultimul rand cu institutiile guvernamentale.

Vanzari nete ale companiei au ajuns pe plan global la 4,8 miliarde de euro in acest trimestru, si la 9 miliarde de euro in primele sase luni

Vanzarile din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa au inregistrat o crestere de 24% in comparatie cu acelasi trimestru al anului trecut.

Lansarile de retele si vanzarile de servicii profesionale au crescut cu 30% in comparatie cu acelasi trimestru al anului trecut. In acest trimestru, numarul de lansari de retele a continuat sa creasca datorita unui numar mare de retele in curs de creare. Vanzarile de servicii profesionale au cunoscut o crestere substantiala in decursul acestui trimestru de 31% in comparatie cu acelasi trimestru al anului trecut. Aprox. 0,5 miliarde SEK din acestea reprezinta de servicii relationate de Marconi.

"Intr-un mediul industrial aflat intr-o continua schimbare, ne-am folosit de pozitia de lider in tehnologie si de prezenta noastra globala pentru a detine o pozitie din ce in ce mai avansata de lider in domeniul sistemelor mobile si serviciilor", spune Carl-Henric Svanberg, Presedinte si CEO al Ericsson. "Am asigurat un numar mare de contracte-cheie in decursul acestui trimestru, adaugandu-le evolutiei noastre semnificative. Bazandu-ne pe activele Marconi, ne construim pozitia de lider in retelele convergente de generatie viitoare.

Telecomunicatiile sunt un factor important pentru dezvoltarea economica si sociala. In prezent am atins cifra de aprox. 2,5 miliarde de abonati de telefonie mobila in intreaga lume. Concentrandu-ne pe costurile din industrie, exista inca posibilitati de patrundere pe piata. Tehnologia GSM este de departe folosita de majoritatea utilizatorilor si, prin reducerile de costuri per unitate, are o contributie puternica la realizarea viziunii noastre legata de comunicatiile pentru toti, incheie Carl-Henric Svanberg.

Prin poziia sa de lider permanent in domeniu, Ericsson prefigureaza viitorul comunicatiilor mobile si de Internet in banda larga. Furnizand solutii inovatoare in peste 140 de tari, Ericsson ajuta la crearea celor mai puternice companii de comunicatii din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri