Pachet salarial consistent, beneficii competitive si posibilitatea de a face parte dintr-o echipa entuziasta care pune bazele unei afaceri de success in telecomul romanesc. Astfel suna unul dintre cele mai tentante anunturi de recrutare ale unui operator de telecomunicatii care activeaza in Romania.
Cum usor se poate constata, telecomunicatiile vor fi o zona fierbinte in perioada care urmeaza, datorita efervescentei acestui sector. Dupa cum estimeaza unii specialisti in head hunting, se prefigureaza o nevoie de experti tehnici si de specialisti in zona de management a operatorilor de telecomunicatii.

Insa pe o piata unde schimbarea si evolutia sunt elementele de baza, jucatorii cauta si cei mai buni angajati pe pozitiile de entry-level. In opinia Monicai Cojocaru, Recruitment Director in cadrul Cosmote Romania, cele mai cautate posturi in industrie sunt cele din domeniul vanzarilor, legal si tehnic. In cazul nostru, fiind o companie nou-lansata pe piata exista un flux constant de candidaturi catre toate celealte departamente ale companiei, declara pentru Wall-Street reprezentantul Cosmote.

La inceputul celui de-al doilea semestru al acestui an , echipa Cosmote era formata din peste 560 de angajati. In primele 6 luni de la lansare, echipa a crescut cu 25%, de la 400 de angajati in decembrie 2005 la peste 500 de angajati la sfarsitul lunii mai a acestui an. Compania intentioneaza sa-si mareasca echipa la cel putin 600 de angajati pana in toamna anului 2006, apreciaza Monica Cojocaru.

Numarul angajatilor intr-o mare companie este determinat de mai multi factori obiectivele companiei, dinamica pietei si a industriei, gradul de eficienta. In cazul Vodafone Romania, exista obiective importante care determina cresterea numarului de angajati si colaboratori, de exemplu, extinderea retelei de magazine si a prezentei regionale avem in prezent 44 de magazine.Un alt exemplu este deschiderea unui nou Centru de Relatii cu Clientii la Ploiesti, unde, asa cum anuntat deja, vom oferi peste 450 de locuri de munca pentru tinerii din Ploiesti.

Politica noastra de recrutare include recutarea interna, promovarea angajatilor Vodafone Romania, cat si recrutarea externa, realizata cu resurse proprii (angajati Vodafone) si externe (agentii specializate) de recrutare, declara pentru Wall-Street Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Potrivit CEO Vodafone in Romania, fluctuatia personalului companiei se inscrie in media obisnuita existenta pe piata, raportata la dimensiunea companiei si la specificul industriei noastre. Incercam sa ii atragem, sa ii motivam si sa ii promovam pe angajatii cu calitati profesionale si etice deosebite, adauga Liliana Solomon.

In prezent, Vodafone Romania are peste 2000 de angajati. In ceea ce priveste motivele pentru care angajatii parasesc companiile, acestea sunt aceleasi care sunt intalnite in majoritatea organizatiilor, uneori dorinta de schimbare a industriei sau a responsabilitatilor, alteori o buna oportunitate profesionala, conchide Liliana Solomon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri