Vector Watch, pariul antreprenorului roman Radu Georgescu si al presedintelui ANIS - Andrei Pitis pe piata smartwatch-urilor, promite o autonomie de 30 de zile, lucru care va face din ceasul inteligent unul dintre dispozitivele care promit cel mai mult pe piata de profil.

Smartwatch-ul Vector a fost lansat in aceasta saptamana, in Elvetia, fiind un proiect derulat de catre cei doi antreprenori romani, in colaborare cu Joe Santana, fostul CEO al Timex, unul dintre cei mai mari producatori de ceasuri la nivel global. Despre planurile antreprenorilor romani in industria echipamentelor purtabile inteligente, asa cum este cazul smartwatch-ului Vector, au aparut informatii inca de anul trecut.

Cel mai mare atu al smartwatch-ului Vector este autonomia bateriei, dezvoltatorii ceasului inteligent promitand ca acesta va avea o baterie care va fi capabila sa functioneze in regim non-stop timp de o luna, iar acest lucru va fi posibil datorita unui sistem de operare diferit de ceea ce propun Android si iOS, dar si de constructie, ecranul fiind unul de tip alb-negru, care nu va irosi bateria dispozitivului atat de usor.

Autonomia mare a smartwatch-ului s-ar putea sa fie cel mai mare avantaj al ceasului pe piata de profil, asta in conditiile in care ceasul inteligent va dispune de toate functiile unui dispozitiv de profil, avand posibilitatea de a fi la curent cu notificarile primite pe telefon, cu ora sau cu alte informatii necesare.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Vector smartwatch, compatibil cu Android, iOS, dar si Windows Phone

Un alt avantaj al noului smartwatch este ca acesta va fi compatibil atat cu sistemele de operare Android, iOS, dar si Windows Phone, dezvoltat de catre Microsoft. Vector Smartwatch vine in mai multe versiuni cu design diferit, iar preturile pornesc de la 200 de dolari.

Invata din greselile...
Citeste si: Invata din greselile antreprenorilor romani: Cum le-au imbratisat ei

La un asa pret, cu un design pe masura si cu posibilitatea de a-l utiliza timp de o luna, linia de smartwatch-uri Vector promite sa fie un best buy al categoriei, iar cu cat dispozitivele sunt creatia unor romani asta ne face sa ne bucuram si mai mult.


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Orange Money devine un concurent serios pentru banci. Va emite carduri