Un prim accident s-a produs chiar în ziua inaugurării și deschiderii podului construit peste Dunăre la Brăila, potrivt Rador.

Astfel, tamponarea a avut loc după ce un șofer s-a oprit să facă fotografii și mașina sa a fost lovită din spate de o alta, transmite corespondentul Radio România Actualități, Gina Bahor.

Oprirea pe poduri este interzisă și este sancționată. Legislația prevede amenzi de până la 2.900 de lei.

Citiți și [GALERIE FOTO] Podul de la Brăila, în imagini și cifre. Cum arată ”Golden Gate-ul României”.

După ce inaugurarea podului de la Brăila a întârziat un an și jumătate, și deschiderea sa pentru trafic s-a amânat joi cu câteva ore.

Pe pod mai trebuiau amplasate balize de separare a sensurilor.

”Circulaţia rutieră se va desfăşura începând cu ora 13:00, cu restricţie de viteză de 80 km/oră, iar noaptea, în intervalul orar 21.00 - 06.00, de luni până vineri, circulaţia pe pod va fi suspendată”, anunțase inițial Centrul Infotrafic.

Din greșeală, mai multe vehicule au fost lăsate să intre pe pod, unde se aflau în continuare oficiali și jurnaliști, după ceremonia de inaugurare de la ora 11:00. Poliția a reușit să rezolve această încurcătură.

Sursa foto: Facebook / Ionel Scrioșteanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri