SAP Romania, companie ce dezvolta solutii IT pentru mediul de afaceri, a lansat vineri pe piata romaneasca SAP All-in-One Logistic Package - o solutie destinata gestionarii proceselor logistice ale companiilor romanesti de talie medie.

Activitatile logistice reprezinta un element foarte important, care poate influenta adesea decisiv succesul sau insuccesul unei afaceri. Companiile care desfasoara procese logistice trebuie sa devina mai competitive, iar tehnologia este un factor diferentiator, necesar pentru o crestere profitabila, a declarat citata de NewsIn Ioana Pana, partner manager la SAP Romania.

Pachetul de software contine o solutie integrata, care gestioneaza si automatizeaza procesele si activitatile logistice derulate de companiile medii, indiferent de industria in care activeaza.

Solutia SAP All-in-One Logistic Package ofera o serie de functionalitati de baza printre care se numara: gestionarea financiara si contabila, gestiunea mijloacelor fixe, managementul centrelor de cost si analiza profitabilitatii, gestionarea aprovizionarii, transporturilor, stocurilor si distributiei, precum si a operatiunilor de transport si livrare.

Cererea de solutii care acopera procesele de distributie si logistica este din ce in ce mai consistenta in Romania. Potrivit companiei de studii de piata in domeniul IT, IDC, in 2005 acest segment de aplicatii a fost al treilea ca importanta din punct de vedere al veniturilor realizate de producatorii de software, reprezentand 10,1% din piata totala a aplicatiilor pentru afaceri.

SAP este printre liderii mondiali in domeniul de aplicatii software pentru afaceri cu subsidiare in 50 de tari. SAP Romania a fost infiintata in 2002, activitatea sa fiind concentrata pe vanzari si marketing, precum si pe adaptarea aplicatiilor companiei-mama pentru piata romaneasca. SAP Romania detinea o cota de 28,3% din piata solutiilor informatice de afaceri in 2005, conform datelor IDC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri