Situatie fara precedent intr-un magazin Apple din Dijoun, capitala Regiunii Bourgogne din Franta, unde un client a inceput sa distruga mai multe produse din magazin in urma unei neintelegeri legate de rambursarea unei sume de bani. Furia acestuia s-a rasfrant asupra mai multor produse iPhone, iMacs si Macbooks.

Pagubele au fost realizate cu ajutorul unei mingi de metal folosita de francezi in cadrul unui joc traditional numit "Bocce". Se poate vedea clar in imagini cum acesta trece pe la mesele cu produse, le scoate din suport, si cu o singura lovitura le distruge, acompaniat pe fundal de alarma magazinului.

Cei de la Businessinsider au numarat, pe baza filmarii, nu mai putin de 12 iphone-uri distruse, 4 iMacs si un MacBook Air, valorand in total peste 13 mii de euro, dar paguba s-ar putea sa fie mai mare, deoarece in filmulet nu este prezentata intreaga scena.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Clientul a fost oprit in cele din urma de catre paznici, care l-au imobilizat si l-au predat politiei. O ancheta se afla in derulare in acest caz.

Citeste si:
Apple Pay este disponibil de astazi clientilor BCR
Apple Pay este disponibil de...

Sursa foto: pixabay


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Black Friday ar putea fi interzis in Franta