Microsoft lanseaza la nivel global aplicatia Teams, o solutie de colaborarea in cadrul echipelor de lucru integrata in suita Office 365.

Teams, competitorul pentru Slack al celor de la Microsoft, este acum disponibil la nivel global, in 181 de tari, printre care si Romania. Instrumentul de colaborare poate fi folosit de catre toate firmele care folosesc serviciul Office 365, potrivit News.ro.

Lansat initial intr-un numar restrans de tari in noiembrie 2016, Microsoft Teams este un instrument care faciliteaza colaborarea si comunicarea pe proiecte specifice pentru angajatii companiilor.

Datorita solutiilor de tip office ale Microsoft folosite de foarte multe companii, prin integrarea cu Office 365, noua solutie a companiei beneficiaza de un important atu in fata concurentei reprezentate in principal de Slack.

Din momentul lansarii initiale, conform Microsoft, Teams a fost imbunatatit cu peste 100 de functii noi, printre care: un management imbunatatit al intalnirilor, functii suplimentare de planificare, apeluri audio pe mobil, cu posibilitatea de conversatii video pe Android si, in curand, pe iOS si Windows Phone, integrare cu serviciile de email si capacitati imbunatatite de securitate si conformitate.

Microsoft sustine ca in cele patru luni de disponibilitate limitata, Team a fost testat deja peste 50.000 de organizatii. Compania nu doreste ca Teams sa fie perceput ca o solutie disponibila doar pentru Office 365, ci planuieste sa integreze si alte servicii pe viitor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri