Adobe Systems a lansat in Romania programul Adobe Acrobat 8, program pentru a furniza personalului din domeniul IT instrumente inovatoare pentru comunicarea si colaborarea cu incredere dincolo de limitele sistemelor de operare, ale aplicatiilor si a firewall-urilor.

Prezenta noastra in Romania nu este intamplatoare a declarat dl. Selami Gl, Adobe Regional Manager South Eastern Europe & Turkey. Romania este o prioritatea pentru Adobe datorita potentialului de dezvoltare si oportunitatilor pe care le ofera viitoarea integrare in Uniunea Europeana. Mai mult, achizitia companiei Interakt din acest an permite cresterea in continuare a zonei de dezvoltare pentru Adobe si datorita bunei pregatiri a programatorilor romani si apropierii culturale fata de tarile din UE a mai adaugat oficialul Adobe.

Cu Acrobat 8, profesionistii din domeniu pot utiliza mai eficient informatiile bogate, de mare valoare din formularele si documentele PDF, precum si directiona activitatea spre punctul final folosind programul Adobe Reader.

Bazandu-se pe traditia de peste un deceniu a companiei Adobe in domeniul documentelor digitale, Acrobat 8 scoate la iveala un set cu adevarat cuprinzator de caracteristici pentru lucrul cu documentele PDF, in cadrul unei experiente moderne si elegante a utilizatorului.

Interfata adaptata cu utilizatorul permite in egala masura utilizatorilor incepatori si profesionistilor sa exploreze puterea programului Acrobat prin efectuarea celor mai importante sarcini. Capacitatea de a incepe activitati comune - precum combinarea, semnarea si protejarea fisierelor PDF, interactiunea cu formularele PDF, examinarea si lucrul in comun cu documentele sau initierea unei conferinte Web in timp real - este posibila prin intermediul unui singur clic.

Sute de milioane de utilizatori de Acrobat si Adobe Reader considera PDF ca pe un format de incredere, care permite transferul documentelor de la o firma la alta si sa acopere golul dintre digital si tipar a afirmat Tom Hale, senior vice president, Knowledge Worker Business Unit, Adobe. Cu Acrobat 8, Adobe permite personalului IT sa foloseasca generatia urmatoare de documente electronice pentru a facilita lucrul in echipa cu oamenii, ideile si informatiile, independent de mult prea cunoscutele restrictii legate de sistemul de operare si de platforma.

Linia de produse Acrobat 8 introduce numeroase inovatii majore in domeniul colaborarii in lucrul cu documente, al reutilizarii continutului documentului PDF, al formularelor PDF, al impachetarii documentelor multiple si al controlului informatiilor sensibile.

De exemplu, examinarile partajate fac colaborarea posibila pentru practic oricine are acces la un folder de retea partajat si la Adobe Reader 2. Un participant la o examinare partajata poate vedea comentariile postate de altii, poate urmari starea examinarii si poate lucra chiar si atunci cand nu este conectat - ceea ce reduce activitatile redundante si permite grupurilor mari sa colaboreze intr-o maniera mai eficienta. De asemenea, Acrobat 8 permite exportarea continutului PDF in formate populare, pentru a permite reutilizarea si modificarea destinatiei acestuia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri