Conform informatiilor Zitec, proiectele livrate pentru clientii din Romania, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie au generat cea mai mare parte a veniturilor companiei in primul semestru. Raportat strict la ponderea rulajului din strainatate in cifra de afaceri, aceasta s-a ridicat la circa 40%, cele mai multe dintre proiecte fiind destinate pietelor din Olanda, Statele Unite ale Americii, Elvetia si Marea Britanie.

„Anul trecut am ales sa renuntam la anumite directii de business, mai putin profitabile, si sa ne concentram pe domeniile principale din portofoliul Zitec, decizie care s-a validat prin rezultatele actuale. Dezvoltarea de software, consultanta si serviciile de digital marketing au fost in permanenta crestere, inclusiv in 2016, tendinta care s-a pastrat si in 2017. Astfel, in prima jumatate a anului, am inregistrat un avans al veniturilor de peste 30%, comparativ cu acelasi interval din 2016”, declara Alexandru Lapusan, CEO si Fondator Zitec.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont