In campania de Craciun, Vodafone Romania le ofera tuturor utilizatorilor de servicii mobile, persoane fizice, indiferent de reteaua pe care o folosesc, posibilitatea de a primi, in reteaua Supernet 4.5G, bonusuri de date in functie de traficul de date consumat. Pentru a beneficia de bonus, clientii celorlalte retele trebuie sa descarce din App Store sau Google Play aplicatia NetPrimesti, special creata pentru masurarea traficului de date.

Odata instalata, aplicatia va contoriza consumul realizat de utilizator in reteaua proprie. Bonusul de date este acumulat in aplicatie timp de 14 zile, dupa care devine disponibil si poate fi folosit pe o Cartela Vodafone. Ca sa il poata accesa, utilizatorul trebuie sa introduca in aplicatie un numar de Cartela Vodafone, fie ca este unul nou sau deja existent in reteaua Supernet 4.5G. Dupa ce introduce numarul, utilizatorul primeste de asemenea 30.000 MB bonus de pornire.

Pe baza aceluiasi mecanism promovat inca din primavara, clientii inscrisi deja in campania Net Folosesti, Net Primesti vor contiua sa primeasca bonusuri de pana la 30.000 MB la fiecare 28 de zile. Mai mult, Vodafone Romania ofera tuturor posibilitatea de a inrola o alta persoana in campania Net Folosesti, Net Primesti, pentru acest lucru fiind nevoie sa acceseze pagina www.vodafone.ro/netprimesti. In campanie poate fi inscrisa orice persoana, indiferent de tipul de serviciu pe care il foloseste - cartela preplatita sau abonament – si de retea. Bonusurile de date pot fi folosite de persoanele inrolate astfel pe o Cartela Vodafone.

Oferta Vodafone Romania de care pot beneficia clientii tuturor retelelor de servicii mobile este sustinuta de o campanie de promovare construita in jurul mesajului „Cadourile noastre ajung in orice retea”, desfasurata pe TV, radio, outdoor, in mediul digital si in cinematografe. Publicul le va reintalni in materialele campaniei pe cele doua vedete, cantareata Antonia si vloggerul BRomania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri