Schimbarile fiscale si lipsa acuta de specialisti determina managerii sa realizeze ca achizitia de tehnologie este un pas obligatoriu pentru adaptarea la situatia economica actuala, iar companiile din Romania vor investi din ce in ce mai mult in solutii de business. In acelasi timp, piata locala a sistemelor software de management al afacerii (ERP) este in continua schimbare, iar companiile romanesti cauta tot mai des solutii personalizate, livrate din cloud.

De ce Cloud?

Tehnologia Cloud este potrivita pentru toate tipurile de afaceri, indiferent de dimensiune sau industrie, iar costurile unui ERP in cloud sunt mult mai mici deoarece:

  • Nu include echipamente hardware, care de multe ori pot ajunge la sume mai mari decat sistemul ERP propriu-zis;
  • Implementarea se face rapid, de la distanta, fara a fi necesarea prezenta fizica a furnizorului IT;
  • Upgrade-urile se fac automat, de la distanta, fara prezenta fizica a furnizorului IT.

De ce Senior CloudBridge?

Senior CloudBridge este prima solutie software de pe piata romaneasca pentru gestionarea sistemelor de tip ERP on-premise prin platforma Cloud Microsoft Azure. Solutia permite conectarea securizata a furnizorului software la statiile de lucru ale companiilor care utilizeaza un sistem de tip ERP, asigurandu-le o cale sigura si semnificativ mai putin costisitoare catre beneficiile serviciilor cloud.

Mai mult, solutia inovatoare creste competitivitatea companiilor care au implementat ERP on-premise, deoarece le permite sa se concentreze mai mult pe afacere si considerabil mai putin pe buna functionare a sistemelor de management utilizate. Aceasta responsabilitate este preluata cu succes de Senior CloudBridge.

Administrare si mentenanta a sistemului ERP

Cu Senior CloudBridge poate fi realizata cu succes monitorizarea continua a functionarii corecte si eficiente a sistemului ERP precum si a sistemului de operare (OS). Mai mult, upgrade-urile aplicatiei ERP pot fi realizate printr-un singur click, accesand online, prin intermediul solutiei din cloud, atat serverul sistemului, cat si statiile de lucru ale utilizatorilor.

Managementul customizarilor din ERP

Toate customizarile efectuate asupra sistemului ERP sunt centralizate in Senior CloudBridge pentru a fi analizate, imbunatatite si generalizate. Astfel, in cazul aparitiei, de exemplu, a unor modificari legislative care necesita realizarea de customizari pentru un numar mare de clienti, timpul efectiv de implementare a acestora poate scadea cu pana la 90% prin utilizarea Senior CloudBridge.

Beneficii ERP in Cloud:

Cateva dintre beneficiile pe care le poti obtine cu Senior CloudBridge sunt:

  • 50% reducere a cheltuielilor de upgrade
  • 60% scadere a timpului petrecut la sediul clientului
  • Reducerea costurilor cu instalarea si configurarea solutiilor ERP pe noi statii de lucru
  • Scaderea semnificativa a timpului de upgrade
  • Eliminarea necesitatii de blocare temporara a activitatii utilizatorului pentru implementarea diverselor customizari

Dezvoltarea solutiei Senior CloudBridge este realizata de catre Senior Software, singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate pentru managementul de business.

Solutia Senior CloudBridge face parte din proiectul “Dezvoltare prin inovare la Senior Software Agency SRL”.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014 – 2020

Competitivi impreuna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri