Chiar si unii dintre cei mai buni planificatori de calatorii au nevoie de ajutor ca sa-si faca bagajul de calatorie, asa ca astazi venim cu o serie de recomandari de gadgeturi si accesorii pe care sa le iei in calatoriile de business.

Din fericire, companiile de tehnologie mizeaza pe minimalism si dispozitive de dimensiuni cat mai reduse, iar asta este si in avantajul celor care calatoresc des, pentru ca pot sa puna in bagaj toate lucrurile necesare pentru o calatorie fara probleme.

Iata cateva gadgeturi si accesorii pe care sa le iei in calatoriile de business si care nu vor ocupa mult spatiu in bagaj.

Gadgeturi pentru calatorii de business

Modem 4G LTE WiFi HotSpot Wingle Huawei

Atunci cand calatoresti pentru afaceri in afara tarii, ia-ti un model portabil ca sa uiti de cartele SIM si taxarea in roaming. Astfel, ramai mereu conectat la serviciile de mesagerie, poti face videoconferinte oricand sau browsing. Stickul LTE turbo Huawei E8372 iti permite sa te conectezi la orice dispozitiv cu un port USB si sa transmiti semnal Wi Fi la alte dispozitive in acelasi timp. Se pot conecta pana la 10 dispozitive wireless pentru a accesa Internetul mobil.
Viteza maxima de descarcare atinge 150 Mbps. De asemenea, poti distribui fisierele cu o cartela microSD. Il cumperi de aici.

Tableta grafica Wacom Intuos Pro M, North

Atunci cand mergi in calatorii de business si ai nevoie sa iti faci schite ori sa prezinti clientilor niste idei, arata mult mai profesionist sa o faci de pe o tableta grafica. Cea de la Wacom poate fi conectata la Mac sau la Windows PC cu ajutorul portului USB sau cu ajutorul conexiunii Bluetooth. Instalezi driverele si esti gata sa lucrezi in software-ul dorit. Tableta grafica este construita dintr-un aluminiu anodizat negru, fibra de sticla si rasina compozita, avand o grosime de doar 8 mm. Gesturile multi-touch te ajuta sa navighezi usor prin creatii la fel ca pe telefon. O poti comanda de aici.

Cantar digital

Inainte de plecarea in calatorii, de business si nu doar, insa in special cu avionul, este necesara cantarirea bagajului, pentru a te asigura ca greutatea acestuia se incadreaza in limita impusa de transportatori sau liniile aeriene. Astfel, cantarul digital de bagaje este facut sa te scuteasca de griji si bani cheltuiti atunci cand calatoresti cu avionul. Cantarul ETS002 poate sa cantareasca bagaje cu greutatea de pana la 50 Kg si sa masoare temperatura ambientala in grade Celsius sau Fahrenheit. Poate fi achizitionat de aici.

Accesorii de calatorie

Casti wireless

Castile wireless sunt accesorii utile nu doar pentru calatoriile de business, dar si pentru orice fel de calatorie. Daca esti stresat pentru o intalnire, esti anxios in timpul zborului cu avionul sau pur si simplu vrei sa te deconectezi de la agitatia din jur, te poti relaxa cu niste muzica in castile cu Bluetooth. Castile ABBAS T88 arata bine si sunt confortabile. Tehhnologia CVC 8.0 Noise Isolation elimina zgomotul de fundal si ofera claritate vocii. Acestea au o autonomie de 4 ore si dispun de functia de incarcare rapida. In plus, sunt rezistente la contactul cu apa si compatibile Android si iOS. Le gasesti aici.

Prelungitor cu prize si mufe USB

In calatoriile de business, cel mai probabil ai cu tine cel putin 2-3 dispozitive cu o autonomie limitata a bateriei. Daca ti se intampla sa ti se descarce mai multe in acelasi timp, dar ai numai o priza disponibila, te poate ajuta un prelungitor cu prize si mufe USB, solutia perfecta pentru a incarca mai multe dispozitive concomitent. Cel de la Ldnio este un prelungitor cu 3 iesiri pentru priza de 220V si 6 porturi USB. Cablul are o lungime de 1,6 metri. Il comanzi de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri