Daca esti dintre cei care prefera sa-si petreaca o parte din concediu acasa, pentru a se relaxa, avem o lista de recomandari pentru console de jocuri la reducere.

Unele console au un aspect elegant, modern, cu performante puternice, in timp ce altele te vor duce inapoi, in anii ‘90, ca sa retraiesti experienta jocurilor de atunci. Astazi am facut o lista de console de jocuri la reducere, pe gustul fiecarui pasionat de jocuri clasice.

Console la reducere

Consola SLIM Sony Playstation 4 are un aspect elegant, oferind o putere fantastica a jocurilor. Veti experimenta culori vibrante, cu imagini HDR impresionante. Puteti organiza jocurile si aplicatiile si sa partajati cu prietenii de pe o interfata noua, intuitiva. Stocati jocurile, aplicatiile, capturile de ecran si videoclipurile cu optiunile de 500 GB si 1 TB. Redati jocuri pe PC sau Mac, pe dispozitivul PlayStationVita sau Sony Xperia in reteaua voastra de acasa Wi-Fi si nu veti mai fi niciodata legat la televizor din nou. Consola este acum la jumatate de pret. O comandati aici.Consola Xbox One Slim One S va va suprinde inca din primele momente cu o constructie superioara, marime mult redusa, chiar mai mica decat un PS4. Puteti beneficia de Netflix in 4k sau HDR cu un televizor compatibil cu aceste tehnologii. Consola vine cu o performanta mai fluida in menuri fata de consolele vechi. Un alt plus este controllerul, care este mai rafinat, avand o constructie solida, iar textura de sub palme ofera o aderenta mai buna. Consola are o capacitate de stocare de 500 GB. Dispozitivul este acum la reducere si poate fi cumparat de aici.

Reducere la consola anilor ‘90

Pentru cei care au nostalgia anilor ‘90, care nu au mari pretentii grafice de la jocuri, ci vor doar sa se simta bine in compania unor jocuri clasice, recomandam consola Nintendo Super NES. Aceasta are aspectul original al consolei de acasa, fiind doar mai mica. In plus, aveti preinstalate 21 de jocuri populare. Doua controllere clasice Super NES sunt incluse pentru jocuri multiplayer. In pachet se mai gasesc un cablu HDMI si unul USB. Consola Super Nes Classic Edition este compatibila cu accesoriile Classic Controller si Classic Controller Pro. Avand o reducere de 22%, consola se gaseste aici.

Console de jocuri la reducere

Consola Microsoft Xbox One este singura consola cu Blu-Ray 4K, video streaming 4K si HDR. Xbox One S propune un design revizuit, consola fiind cu 40% mai mica decat modelul precedent, iar sursa de alimentare este acum inclusa in carcasa consolei. Noul controler Xbox dispune de un design elegant si simplificat, manere texturate si tehnologie Bluetooth pentru jocuri pe dispozitive Windows 10. Va puteti bucura de o raza wireless extinsa si conectati cu orice set compatibil de casti cu mufa jack. Consola este redusa cu 23%. O cumparati de aici.

Ultima din aceasta lista de console de jocuri la reducere este consola Sega Mega Drive Flashback. Aceasta vine cu jocurile voastre preferate SEGA incorporate, incluzand toate seria iconic Sonic. In total, are 85 de jocuri clasice incorporate, doi conectori wireless de 2,4 G, iesire HDMI si un afisaj HD 720P. Jocurile includ Mortal Kombat I - III, Virtua Fighter 2, Beast Altered, Seria Phantasy Star si seria Sonic. Este recomandata pentru cei cu varsta de peste 15 ani. Consola se gaseste aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri